Projektet

vinjett

Öppna Förstudie2PDF

I projektet möts konstintresserade personer med kognitiva funktionsnedsättningar och yrkesverksamma konstnärer tillsammans för att hitta spännande uttryck och språk för ett verk, en konsthändelse som utföres med tåliga och beständiga material, i Ljusteråns rum. Det unika är att den konstintresserade aktören med funktionsnedsättning tar plats och blir skapare tillika konstnär i det offentliga samhället. Den yrkesverksamma konstnären blir å sin sida tolk, vägvisare och lots som legitimerar skaparen. Projektet är ett samarbete mellan studieförbund, föreningar och Säters kommun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>